Pogodnosti

Pogodnosti koje su Vam omogućene preko vašeg SOSSNBS

Mines Vrdnik

Mines Vrdnik

Mines Vrdnik

Mines Vrdnik

Maruška

Preuzmi

Katalog Grand Tours 2019

Deklaracija SO SS NBS

tiffany-pogodnosti

Katalog Grand Tours 2019

Preuzmite Katalog

tiffany-pogodnosti
Ponuda   

 

Specijalna bolnica za bolesti štitaste žlezde i bolesti metabolizama “Zlatibor” na Zlatiboru, poznatija kao Čigota, je referentna ustanova u oblasti zdravstvenog turizma. Nalazi se u centru Zlatibora okružena borovom šum om na idealnih 1000 m nadmorske visine.
Raspolaže sa 340 ležajeva i adekvatnim restoranskim prostorom, koji čine: glavni restoran sa 370, ekskluzivni restoran ZLATIBORSKO NEBO sa 150 i aperitiv bar sa 90 mesta. Sve sobe sadrže : kupatilo sa WC-om, tuš, telefon i TV sa , satelitskim programom, intrnetom..
Pored osnovnih medicinskih usluga iz endokrinologije (štitasta žlezda i metabolizam) Specijalna bolnica se uspešno bavi i fizikalnom medicinom (lečenje degenerativnih i reumatoloških oboljenja kao i stanja posle povreda). Raspolažemo i savremenom dijagnostičkom opremom (nuklearna medicina) kao i adekvatnim laboratorijama (RIA I biohemijska).
Čigota poseduje idealne uslove za bogat rekreativni odmor (zatvoreni bazen 25m x 12,5m, savremeni wellness centar ,fitnes sala, teretana i otvoreni sportski tereni za male sportove). Za sadržajniji boravak na raspolaganju su i usluge biblioteke, galerije, kozmetički i frizerski salon, Čigota shop.“

Za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju.
S` poštovanjem,

Preuzmite Ponudu

tiffany-pogodnosti

Ugovor o plaćanju putem administrativne zabrane

Preuzmite Potvrdu

tiffany-pogodnosti
Potvrda – administrativna zabrana   

 

Preuzmite Potvrdu

tiffany-pogodnosti

Sunčani breg

Sunčani breg cenovnik.

tiffany-pogodnosti

GRUPNA PUTOVANJA za sindikate i zatvorene grupe

Ugovor o poslovnoj saradnji preuzmite UGOVOR NARODNA BANKA SRBIJE-GRAND TOURS.

tiffany-pogodnosti

BLACK FRIDAY: kožna obuća na popustima DO 40%!

Ne propustite „crni petak“ i popuste tokom ovog vikenda.
POPUSTI DO 40% obuhvatiće SVE modele ženske i muške kožne obuće.

POZOVITE SVE SVOJE KOLEGE!
Preuzmite >> OBAVEŠTENJE << i okačite ga na oglasnu tablu.

POTRAŽITE NAJBLIŽU RADNJU NA MAPI!
Preuzmite OBAVEŠTENJE i istaknite ga na oglasnu tablu.

Uz sve popuste možete iskoristiti i kupovinu na odloženo plaćanje.

Neda Gašić
Kontakt telefon: 064/85-36-073
www.shoestar.rs | neda@shoestar.rs


tiffany-pogodnosti

TRADICIONALNI SHOESTAR SHOPPING WEEKEND!

Tri dana, od petka 13.10. do nedelje 15.10,
samo u SHOESTAR radnjama u Beogradu i Novom Sadu!
Popusti od 10% do 30% na odabrane modele jesenje i zimske kožne obuće.

SVE KUPOVINE MOŽETE PLATITI NA RATE PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE.
Pozivamo Vas da unapred pripremite svoj obrazac i pripremite se za vikend.
Pogledajte modele na sajtu www.shoestar.rs

POZOVITE SVE SVOJE KOLEGE!
Preuzmite >> OBAVEŠTENJE << i okačite ga na oglasnu tablu.

Prijatan dan
Neda Gašić
Kontakt telefon: 064/85-36-073
www.shoestar.rs | neda@shoestar.rs

Budite u toku sa svim aktuelnim akcijama i popustima.
Pratite nas na facebook-u ili posetite www.shoestar.rs

tiffany-pogodnosti
Preduzeće TIFFANY PRODUCTION D.O.O. Čačak, koji članovima SOSSNBS omogućava putem administrativne zabrane prodaju robe iz svog asortimana u maloprodajnim objektima TFY u Srbiji i to u vidu kredita od dve do pet jednakih mesečnih rata. Detaljnije na sajtu: http://www.tiffanyproduction.com/
dentville-pogodnosti
Stomatološka ordinacija „DENTVILLE“, ulica Đorđa Stanojevića br. 11, Belvil, Novi Beograd, kontakt telefon: 062/477-222, koja članovima SOSSNBS omogućava 10% popusta na cene svih stomatoloških usluga, kao i mogućnost plaćanja tih usluga putem administrativne zabrane u više jednakih mesečnih rata.
Detaljnije na sajtu:
http://www.belville.rs/naselje/objekat/stomatolo%C5%A1ka-ordinacija-dentville
facebook.com/stomatoloskaordinacija.dentvilleinstagram: stomatologdentville
cityoptic-pogodnosti

Privredno društvo CITY OPTIC D.O.O. Vračar – Beograd, ulica Mačvanska br. 11, koje članovima SOSSNBS kao i članovima njihovih porodica omogućava besplatan pregled i kupovinu naočara i/ili kontaktnih sočiva i to pod sledećim uslovima:

1) 10% popusta na sve proizvode iz asortimana ukoliko se plaćanje vrši odmah,

2) Besplatan servis naočara u radionici CITI OPTIC za sve naočare kupljene u navedenoj radnji, i

3) Kupovinu na odloženo plaćanje putem administrativne zabrane do pet jednakih mesečnih rata.

Detaljnije na sajtu: www.cityoptic.rs

euroguma-pogodnosti
Preduzeće EUROGUMA PLUS D.O.O. iz Beograda, ul. Grčića Milenka 37, koje članovima SOSSNBS omogućava kupovinu roba iz svog asortimana kao i različite vrste usluga putem administrativne zabrane do četiri jednakih mesečnih rata. Detaljnije na sajtu: http://euroguma.rs/
ordinacija-pogodnosti

Poštovani,

Šaljemo Vam najavu za još jednu akciju pod nazivom SHOESTAR SHOPPING DAYS. Dani kupovine popularni među našim kupcima podrazumevaju velike gužve zbog najbolje ponude.

Pozivamo Vas da unapred pripremite obrazac administrativne zabrane i sastavite svoju shopping listu. Pogledajte sve modele na internet stranici http://bit.ly/ShopShoestaR jer će svi oni krajem nedelje biti na velikim popustima.

Obavestite svoje kolege, odštampajte obaveštenje i istaknite ga na oglasnu tablu.

Za preuzimanje obaveštenja kliknite OVDE pdf

shoestar

Poštovani,

Proslavite sa nama otvaranje NAJVEĆE SHOESTAR RADNJE U SRBIJI!

U Beogradu u Višnjičkoj br 84 otvaramo najnoviju i ujedno najveću radnju. Povodom otvaranja, na SVIM Shoestar lokacijama čekaće Vas AKCIJSKI POPUSTI DO 30% NA ODABRANE MODELE IZ KOLEKCIJE PROLEĆE/LETO.

Akcija počinje na dan otvaranja nove radnje 20.4. i traje do utorka 25.4. a popusti obuhvataju mušku i žensku obuću za proleće i leto.

Sve kupovine možete platiti na rate, putem administrativne zabrane. Overite obrasce na vreme i pripremite se za shopping.

Obavestite svoje kolege, odštampajte obaveštenje i istaknite na oglasnu tablu.

Za preuzimanje obaveštenja kliknite >> OVDE <<

PRODAJA NA RATE – SHOESTAR

Naši maloprodajni objekti u kojima se može kupiti obuća na ovaj način se nalaze na sledećim adresama:

· Beograd,Terazije 10

· Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 89

· Beograd, Stadion Shopping Center (II sprat)

· Beograd, Zmaj Jovina 6

· Beograd, Zeleni Venac 4

· Beograd, Trg Nikole Pašića 18

· Zemun, Gospodska 4

· Beograd,Knez Mihajlova 46

· Rakovica,Kruzni put 17 p-autlet

· Beograd,Svetogorska 37

· Pancevo, Aviv Shopping Park

· Zrenjanin, Aviv Shopping Park

· Novi Sad, Big shopping center

· Jagodina,Viva shopping center

· Ruma,Industrjiska 69

· Retail Park Shoppi-Subotica

· Retail Park Stop.Shop. Bulevar Medijana 21-Nis

Proizvode iz naše ponude možete videti na www.shoestar.rs

ordinacija-pogodnosti
Predstavljamo Vam ponudu škole Sfera Centar Plus Specijalistička stomatološka ordinacija “DENTAL OFFICE LAKČEVIĆ” nalazi se na Vračaru, u ulici Daničareva br. 6. Ordinaciju vodi stomatolog dr Maja Lakčević, specijalista parodontologije i oralne medicine, sa višegodišnjim iskustvom u pružanju stomatoloških usluga u državnoj i privatnoj praksi.Naše usluge pružamo u savremenom i modernom ambijentu koristeći najnovija saznanja i tehnologije, savremene aparate i najkvalitetnije materijale. U prijatnom i opuštajućem ambijentu, čeka Vas naše stručno osoblje, koje svakom pacijentu pristupa posvećeno, u želji da nađe i primeni najbolji način da rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i mogućnostima. Vaše zdravlje, zadovoljstvo i poverenje je naš najvažniji cilj!Nudimo široki dijapazon stomatoloških usluga, od praktičnih uputstava o održavanju oralne higijene za decu i odrasle, savremene dijagnostike, do svih stomatoloških intervencija, popravke zuba, najkomplikovanijih lečenja i oralnih hirurških intervencija, preko primene najsavremenijih metoda u stomatološkoj protetici, poput izrade keramičkih i metalokeramičkih krunica, mostova i faseta, beljenja zuba i estetske stomatologije do implantologije i uspešnog lečenja parodontopatije.Nudimo besplatne prve preglede i kontrolne preglede. Članovima Sindikalne organizacije samostalnog sindikata Narodne banke Srbije pružamo stomatološke usluge po povlašćenim uslovima, uz mogućnost plaćanja na više mesečnih rata, i uz pravo na 10% popusta na sve stomatološke usluge za članove Sindikata i članove njihovog porodičnog domaćinstva.Od momenta kada prvi put pređete naš prag budite sigurni da se ste na pravom putu uspešnog, bezbolnog i trajnog rešavanja svih stomatoloških problema. Mi želimo da iz naše ordinacije izađete zadovoljni i nasmejani!Budite slobodni i kontaktirajte nas za više informacija na broj telefona 011/344-0526 i 060/763-3333, a mi ćemo Vama i Vašoj porodici podariti lep i zdrav osmeh.Srdačno,Dr spec Maja Lakčević SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA „DENTAL OFFICE LAKČEVIĆ“
Predstavljamo Vam ponudu škole Sfera Centar Plus Škola je locirana u srcu grada, tačnije na Terazijama, ulica Kralja Milana br. 10. Radno vreme škole je od 09-21h, radnim danima, a subotom od 09-15h. U okviru nje se nalaze četiri prostrane učionice, koje su opremljene najmodernijom tehnikom za učenje. Najveći broj naših klijenata su ljudi koji imaju težnju da napreduju stičući sve veće znanje. Njihovi odlični rezultati su razlog što je škola puna od ujutru do uveče.
fashion logo
 
fashion logo
Članovima SOSSNBS mogu kupovati robu po izboru u 4. (četiri) mesečne rate do maksimalnog iznosa od 50.000,00 dinara u maloprodajnim objektima “Fashion Company” koje možete pronaći na njihovoj internet stranici http://fashioncompany.rs/
pertini logo
Crvena Jabuka ima 23 godine iskustva u izradi svih vrsta nameštaja i elemenata za Vaše kuće, stanove, kancelarije i poslovne prostore. Pravimo sve, od nameštaja za dnevne sobe (stolovi, tv komode, biblioteke, police), preko kupatilskog nameštaja (ugradni elementi za lavaboe, ogledala, ormarići, svetlo), do modernih kuhinja po meri. Osim toga, pravimo i moderne američke plakare. Tu je i kompletan program za dečije sobe (kreveti, plakari, stolovi, radne površine), kao i izrada svih ostalih komada nameštaja koji su vašem domu ili poslovnom prostoru potrebni, poput cipelarnika, stočića za šminkanje, kompjuterskih stolova, radnih stolova, maski za radijatore i mnogih drugih proizvoda od drveta i pločastih materijala. Za sve članove SOSSNBS dajemo odloženo plaćanje putem administrativne zabrane na 6 i više mesečnih rata! Pogledajte neke naših radova ovde
pertini logo
Pošto analize krvi i urina predstavljaju osnovni pokazatelj zdravstvenog stanja organizma, preporuka je da se bar jednom godišnje urade osnovne biohemijske analize krvi i urina. SOSSNBS je zaključila ugovor o saradnji sa Nova Laboratorijama, biohemijsko-mikrobiološkom laboratorijom, koja za članove SOSSNBS, kao i članove njihovih porodica odobrava 25% popusta u odnosu na važeći cenovnik. Ispitajte i sačuvajte svoje zdravlje na vreme. Molimo Vas da prilikom odlaska u Nova Laboratorije, ponesete Vašu ID karticu Narodne banke Srbije.
pertini logo
Pozivamo vas na Shoestar Shopping Days samo od 30.10 do 1.11.2015 20% popusta na kolekciju jesen-zima 2016 Akcija ne važi u Outlet radnjama niti u franšiznoj radnji u Kragujevcu. Popust ne važi za artikle koji su na snjiženju ili nekoj drugoj akciji. Predlog za korporativne klijente ovde1392932904_Arzo Icons Icon 68 2
pertini logo
U srcu Beograda, na opštini Stari grad, nalazi se Dynamic sport & health club spajajući usluge rekreacije, relaksacije i sportske edukacije. Predlog za korporativne klijente ovdepdf Predlog za korporativne klijente ovde1392932904_Arzo Icons Icon 68 2
pertini logo
U laser Professional Centru nudimo trajno uklanjanje neželjenih dlaka koristeći sofisticirani light age lpx lasersku platformu. laserprofessional.rs
pertini logo
SOSSNBS je zaključila ugovor o saradnji sa domaćim preduzećem “Lak korak” za kupovinu obuće na šest mesečin rata. Pozivamo Vas da pogledate katalog proizvoda www.lakkorak.rs ili u prodajnom salonu Makedonska br. 26 u Beogradu”
pertini logo
Sindikalna prodaja originalne italijanske kozmetike Parfimerije DIVA ovdepdf Sindikalna prodaja ovde1392932904_Arzo Icons Icon 68 2
IMG-1409576025283-V
Poštovane kolege, SOSSNBS Vam nudi mogućnost upisa Vaše dece u Akreditovani privatni dečiji vrtić u Beogradu sa bogatim programom za predškolski uzrast. Predlažemo da pogledate detaljan program boravka, uslove ovog vrtića, raspored svakodnevnih aktivnosti i druge korisne informacije na linku: http://extremekids.rs/akreditovani-privatni-deciji-vrtic-u-beogradu/ Srdačno Vaš, SOSSNBS team
MASAZA-poster-WEB
Usluga masaže za naše članove pdf
IMG-1409576025283-V
Najlepša igraonica u gradu „Extreme KIDS“ ima Specijalna ponuda za naše članove.
pertini logo
Za više informacija posetite sajt www.pertinitoys.com
   shoestar
Želimo da Vas obavestimo da je firma SHOESTAR potpisala ugovor o kupovini njihove obuće na pet mesečnih rata, bez kamate i ostalih dodatnih troškova. Od 22.01.2014 do 01.03.2014 u svim našim radnjama sniženja su i do 50%. pdfDetaljnije
Travelland
 
 djak
U radnjama „ĐAK sportska oprema“ možete pronaći velik asortiman različitih proizvoda poznatih svetskih brendova. Samo za članove sindikata odobren je popust od 5%.
     halo tours
Za sve članove sindikata odobren je popust od 5% u odnosu na postojeći cenovnik, kao i mogućnost plaćanja na rate, putem administrativne zabrane do kraja tekuće godine.Možete nas posetiti na našoj zvaničnoj strani HaloTours i upoznati se sa aktuelnim ponudama.
bolesti_oka
Omogućena Vam je kupovina usluga ili proizvoda u TRIFFO OPTIK-u na 5 rata, putem administrativne zabrane
 draskovic

Omogućeno je korišćenje zdravstvenih usluga u poliklinici „Dr Drašković“ , uz 10% popusta na sve zdravstvene usluge i plaćanje na rate putem administrativne zabrane:

  • za iznos do 20.000 dinara na 2 mesečne rate
  • za iznos do 100.000 dinara na 5 mesečnih rata
  • za iznos preko 100.000 dinara na 12 mesečnih rata
 win-win-logo-izduzeni-01
Sklopljen je ugovor sa pravnim licem „WinWin“ i omogućena kupovina na 12 mesečnih rata bez kamate, uz 5% popusta.
  beoguma
Omogućena Vam je kupovina guma za motorna vozila, registracija motornih vozila i ostale usluge koje obavlja „BEOGUMA“ , na 6 mesečnih rata.

hram
Sklopljen je ugovor sa „Dijagnostičkim centrom HRAM“ , sa 20% popusta za zaposlene i članove njihovih porodica, i to na 6 polumesečnih rata
bigz
Omogućena Vam je kupovina u „BIGZ“ -u, knjižarsko trgovinskom preduzeću, na 6 mesečnih rata.
sport vision
Omogućena Vam je kupovina u prodavnicama „SPORT VISION“ , na 5 mesečnih rata.
ugalj
Omogućena Vam je kupovina ogreva, na 4 mesečne rate.