Beogradska bankarska akademija

Poslednji rok za prijavu, za upis na osnovne studije, je prosao, ali ukoliko bilo ko iz BOFOS-a zeli da se upiše na osnovne studije BBA, a u dogovoru sa dekanom

Postovane koleginice i kolege,

ovde se možete informisati o pogodnostima koje se tiču upisa na Beogradsku bankarsku akademiju, a koje imaju članovi SS BOFOS na osnovu Sporazuma koji je potpisan između SS BOFOS i Beogradske bankarske akademije.

Poslednji rok za prijavu, za upis na osnovne studije, je prosao, ali ukoliko bilo ko iz BOFOS-a zeli da se upiše na osnovne studije BBA, a u dogovoru sa dekanom, BBA može da mu izađe u susret, jer nisu sva mesta jos popunjena.
Nastava za osnovne studije je počela, ali budući da su članovi BOFOS-a zaposleni, mogu da kasne sa prijavom, jer nemaju obavezu da redovno pohađaju nastavu.

Na fakultetu kažu da nema finalnog roka za prijavu za upis na osnovne studije već do popune kapaciteta…

Nastavu je moguće prilagoditi zaposlenima (na sajtu se mogu preuzeti prezentacije sa predavanja, konsultacije sa profesorima su popodne…)

Sto se master studija tiče, upis će se obaviti od 30. 10 do 6. 11. 2015. godine od 12:00 do 17:00 časova.
Naravno, ako ima zainteresovanih upis na master studije se može obaviti i sada, sve u dogovoru sa fakultetom…
Ako se sva mesta ne popune do 6. novembra, okvirni poslednji rok je kraj novembra (nastava za master studije počinje 13. novembra, a to opet nije toliko bitno ako zaposleni pohađa BBA- vanredno).

Sporazum ovdepdf

Obaveštenje ovdepdf

Potvrdaovdepdf