Sindikalni skup Kovačica, hotel Relax 15. -17. 10. 2015

SS BOFOS organizovao je u Kovačici, u periodu od 15. do 17. oktobra, skup članova Republičkog, Statutarnog i Nadzornog odbora SS BOFOS

SS BOFOS organizovao je u Kovačici, u periodu od 15. do 17. oktobra, skup članova Republičkog, Statutarnog i Nadzornog odbora SS BOFOS, kao i članova odbora sindikalnih organizacija koje čine SS BOFOS, a u cilju međusobnog upoznavanja, razmene iskustava, druženja i razgovora o budućim aktivnostima i njihovog planiranja.Pre početka predavanja, Vladislav Jevtović, zamenik predsednika SS BOFOS uručio je poklon Stanici Šarčanski, bivšoj potpredsednici SS BOFOS, povodom njenog odlaska u penziju.

– Na ovom skupu želimo da se zahvalimo našoj dragoj koleginici Stanici Šarčanski za njen doprinos uspešnom radu SS BOFOS. Stanica je svojom kreativnošću doprinela da SS BOFOS bude ono što jeste, kazala je Mara Erdelj, predsednica SS BOFOS.

Stanica Šarčanski zahvalila se na poklonima i na pomoći koju je imala od kolega iz BOFOS-a tokom njenog mandata na funkciji predsednice SO SS Erste Bank i potpredsednice SS BOFOS.

Izvestaj sindikalni skup Kovacica pdf